Aktualno OG sada Ogulin

Za vikend kiša i zahlađenje

U subotu će biti oblačno i kišovito, vjerojatno i uz grmljavinu. Čini se da će oborine biti fokusirane na drugi dio dana, iako na to naravno još ne treba računati.

Bit će umjereno do pretežno oblačno s kišom te danju svježije. Mjestimice će biti pljuskova s grmljavinom, osobito na jugu Dalmacije gdje je velika vjerojatnost za obilnu oborinu. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na Jadranu i do 15, a najviša dnevna većinom između 13 i 17, u Slavoniji i do 20 °C.

Pravo zahlađenje stiže nam u nedjelju kada će temperature sredinom dana lako ostati ispod 6 stupnjeva ili tu negdje. I to uz kišu, u gorju i snijeg, te umjeren do pojačan sjeverni vjetar.
Umjereno do pretežno oblačno s kišom te danju svježije. Mjestimice će biti pljuskova s grmljavinom, osobito na jugu Dalmacije gdje je velika vjerojatnost za obilnu oborinu. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na Jadranu i do 15, a najviša dnevna većinom između 13 i 17, u Slavoniji i do 20 °C.