Aktualno OG sada

U nedjelju Dan obitelji u dvorištu Frankopanskog kaštela

I ove godine Društvo Naša djeca Ogulin zajedno  sa Gradom Ogulinom, Dječjim gradskim vijećem i Zavičajnim muzejom Ogulin, organizira obilježavanje Međunarodnog dana obitelji.

Obitelj je temelj društva i ključan faktor u razvoju djece. U današnje vrijeme smo sve manje s obitelji i svi smo pretrpani obvezama što nas otuđuje jedne od drugih. Zaboravljamo koliko je važno provođenje kvalitetnog vremena s djecom i koliko je to važno za njihov rast i razvoj.
Program povodom Međunarodnog dana obitelji će započeti već u 11,30 sati u dvorištu Frankopanskog kaštela, a svi posjetitelji će moći uživati u zabavnom programu uz pjesmu i ples, edukativne radionice, prezentaciju udruga te bogatu ponuda hrane i pića, kokica i balona.
Za sve posjetitelje osiguran je besplatni grah.
Udruge, obrti i pojedinci koji su potvrdili svoje sudjelovanje u manifestaciji su Moto klub vještice, Ski klub Ogulin, HGSS, Stanica Ogulin, Crveni križ, Frankopanski streličari, Udruga Katarine iz Josipdola, mažoretkinje DND Ogulin,  KUD Klek, MUK, Damir Franjković, te Dijana Vogrinc.

“Svi su pozvani i više nego dobro došli. Dođite, zabavite se i provedite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji”- poručuju organizatori.