Aktualno OG sada Ogulin

Zaključni sastanak Stožera CZ Ogulina

U osam sati jutros, održana je četvrta, a ujedno i posljednja sjednica Stožera civilne zaštite Grada Ogulina. Sjednicom je predsjedavao gradonačelnik Dalibor Domitrović, a nazočni članovi izvijestili su nazočne o aktivnosti provedenim tijekom protekla 24 sata na ogulinskom području.

Dobra se sasvim povukla

Bojazni od plavljenja više nema, voda se povukla u korita, a prometnice su otvorene i prohodne. Poplavljene prometnice očistili su djelatnici JVP Ogulin, kojima su u tom poslu poprilično problema stvarali  nesavjesni vozači koji su za to vrijeme njima prolazili, iako još nisu  bile otvorene za promet . Jedna vatrogasna ekipa od 8 vatrogasaca sa ogulinskog područja noćas je bila na ispomoći kolegama u Karlovcu.

Vodu još treba prokuhavati

Jučer su djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije izvršili uzorkovanje vode za piće. Danas, oko 13 sati, trebali bi biti poznati rezultati zdravstvene ispravnosti i kakvoće pitke vode, o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti. Do tada je vodu i dalje potrebno prokuhavati, iz preventivnih razloga.

cofcof