Aktualno OG sada Ogulin

Više od 2,7 milijuna kuna za ogulinski sport

Prije nekoliko dana Ogulin je napokon dobio svoj gradski proračun, a, među ostalima, značajna sredstva predviđena su za razvoj sporta. Radi se o iznosu od ukupno 2.730.000,00 kuna. Od spomenutog iznosa za rashode poslovanja i plaće zaposlenika Sportske zajednice Grada Ogulina namjenjeno je 830.000,00 kuna.

U utorak je tako Grad Ogulin otvorio Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u sportu grada Ogulina. Putem ovog Javnog poziva, 925.000,00 kuna će biti dodijeljeno klubovima za provedbu programa. Od tog iznosa 900.000,00 kuna namijenjeno je za programe, projekte ili manifestacije udruga u sportu koje se bave natjecanjima, te 25.000,00 kuna za programe, projekte ili manifestacije udruga koje se bave rekreativnim sportom.

Natječaj je otvoren do 21. lipnja, a sve potrebne informacije, dokumente i upute možete pronaći na web stranici Grada Ogulina te Sportske zajednice Grada Ogulina.

Gostujući u emisiji OG sport, tajnik Sportske zajednice Mario Pavić nije krio zadovoljstvo što su ovogodišnjim proračunom predviđena sredstva i za kapitalne projekte. U nastavku pojašnjava:

 

Inače, već 5 godina u tijeku su radovi na opremanju prostorije za sportaše, a tajnik Mario Pavić na kraju dodaje:

(radio-ogulin.hr)