Aktualno Magazin Zabava

Dobila milijun i pol novih pratitelja, objavila video i sliku puštanja iz pritvora

VIDEO: PLAVUŠA KOJA JE PREKINULA FINALE PREKO NOĆI POSTALA ZVIJEZDA

Veliko finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u Madridu završilo je pobjedom Redsa (2:0), no razina kvalitete igre bila je ispod očekivane. Navijači diljem svijeta ostali su razočarani prikazanim, a mnogi ističu da se najzanimljiviji trenutak dogodio kada je na teren stadiona Wanda Metropolitano utrčala atraktivna plavokosa dama koja je na trenutak prekinula susret.
Ispostavilo se da je plavuša zamamnih atributa zapravo model i ukrajinska manekenka Kinsey Wolanski, djevojka poznatog ‘youtubera’ Vitalyja Zdorovetskiyja, koja je uspjela izbjeći jakim sigurnosnim mjerama i na trenutak skrenuti pažnju cjelokupne svjetske javnosti na sebe. Na travnjaku se pojavila u crnom kupaćem kostimu na kojemu je bio ispisan naziv YouTube kanala njenoga partnera, a većina se slaže kako je to bio izvrstan marketinški potez.

Kao i Vitalyjev, koji je utrčao na travnjak tijekom finala Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine, i Kinseyjin je Instagram profil preko noći ‘eksplodirao’. Prije finala imala je oko 300 000 pratitelja, a nakon subotnje večeri brojka je rapidno porasla do zavidnih 2 000 000 fanova. (jutarnji.hr)

Foto galeriju pogledajte na ovom LINKU