Aktualno Sport

Nogomet – rezultati

1.ŽNL, 27.kolo

OGULIN – SLUNJ 1:4
DOBRA – KORANA 2:1
Nogometaši Ogulina u posljednjem 27.kolu 1.ŽNL igrali su u Ogulinu protiv drugoplasiranog Slunja, i iako su već odavno osigurali naslov prvaka, ipak se očekivalo da će s pobjedom proslaviti odličnu sezonu. No, to se ovaj puta nije dogodilo: iako su poveli već u 4.minuti golom Marka Poljaka iz 11-erca, na poluvrijeme se otišlo s velikom prednošću Slunjana od 3:1. U nastavku su gosti postigli još jedan gol za neočekivano visoku pobjedu u Ogulinu od čak 4:1. Naši nogometaši igrali su nemotivirano, bez prevelikog truda da se nešto napravi, neprepoznatljivo. Imali su naši igrači nekoliko velikih šansi za golove, ali napadači se nisu baš proslavili. S druge strane, gosti iz Slunja potrudili su se odličnom igrom napraviti najveće iznenađenje kola, ako ne i prvenstva, a također su imali puno prilika za golove koje im je omogučila slaba i šuplja obrana Ogulina.
Nogometaši Dobre ugostili su Koranu, započeli odlino ipoveli već u 5.minuti golom Dejana Verića. No, samo nekoliko minuta kasnije gosti su izjednačili. Početkom 2.poluvremena Dobra je povela sa 2:1 golom Nenada Prebežića iz 11-erca, do kraja utakmice vodila se velika i izjednačena borba, ali mreže se više nisu tresle, pa je Dobra zasluženo pobijedila sa 2:1.
Zrinski Ozalj – Croatia 78 1:5
Ilovac – Duga Resa 1:3
Vojnić 95 – Draganić 6:0

2.ŽNL, 26.kolo

ŠIŠLJAVIĆ – OŠTARIJE 1:2
(Ivan Šimić, Ivan Matovina)
KUPA – MLADOST 3:0 bb
Mrežnica – Krnjak Barilović 5:2
Cetingrad – VOŠK 6:1
Frankopan – Petrova Gora 8:1
Vrlovka – Mladost (R) 2:3
Dobra (N) – Vatrogasac 4:2

KUP – polufinale NS KŽ

OGULIN – KARLOVAC 1:6
U srijedu je na Gradskom stadionu odigrana polufinalna utakmica Kupa NS KŽ između Ogulina i Karlovca 1919. Gosti su poveli već u 7.minuti iz 11-erca, a krajem 1.poluvremena izjednačio je Patrik Poljak. U nastavku kao da je postojala samo jedna momčad, ona gostujuća, te su postigli još 5 golova i pobijedili uvjerljivo sa 6:1. No, najveći gubitak za NK Ogulin svakako je bila teža ozljeda najboljeg strijelca lige Patrika Poljaka, koji je morao zbog toga iz igre sredinom 2.poluvremena.
Drugi finalist Kupa je Duga Resa, koja je u Karlovcu pobijedila Ilovac sa 2:1.

MLADI
Juniori, 1.ŽNL, 21.kolo: Slunj – Dobra 3:1 (Leo Kirasić), Ogulin – Duga Resa 4:0 (Nikica Velić 2, Jan Jelić i Luka Kučinić 1). Zaostala utakmica: Slunj – Ogulin 4:1 (Mihael Bičanić)
Pioniri, 1.ŽNL, 21.kolo: Ogulin – Dobra 2:0 (Luka Bokulić i Borna Paušić)
Mlađi Pioniri, 1.ŽNL, 21.kolo: Ogulin – Dobra 5:2 (Stipe Mihalić 2, David Kolić, Fran Vukelja i Marko Cazin 1/Vedran Kratofil 2)
Limači, 18.kolo: Duga Resa – ŠN Ogulin 2:1 (Ivan Turkalj 1) (D.P.)