Aktualno OG sada Ogulin

Slike sa Sabljaka govore same…

Za pet dana i kalendarski počinje ljeto, na što nas podsjećaju sunčani dani i visoke temperature. Naravno, prva slijedeća asocijacija je kupanje i tad se sjetimo jezera Sabljaci, našeg “Ogulinskog mora”.

Donosimo nekoliko fotografija snimljenih u petak, koje po sadržaju ne možemo svrstati u one lijepe, a snimljene su na dijelu jezera gdje je nekad bio restoran. O restoranu koji bi se trebao, ili se ne bi trebao graditi, koji će raditi ili se neće raditi, ovaj put nećemo trošiti riječi.

U petak su, kako saznajemo, školarci, na jezeru Sabljaci, proslavili završetak školske godine. Bilo je tu srednjoškolaca ali i osnovnoškolaca, kako kažu, osmaša. O tome što su i koliko naučili u školi, govore njihove ocjene. O onom što su naučili kod kuće, dobrim dijelom, na žalost, govore i priložene fotografije.

Kada još dodamo da je tu bilo i alkohola, mogli bi se zapitati kako funkcioniraju neki zakonski propisi o zabrani točenja ili prodaje alkoholnih pića maloljetnicima, ali ni o tome sada nećemo trošiti riječi. Nadamo se samo, da će o tome, za njihovo dobro,  razmisliti roditelji tih 14-15 godišnjaka, koji su se kući vratili u “čudnom” stanju.

(Foto:FacebookRadio Ogulin)