U Ogulinu otuđen aparat za varenje

Otuđen aparat za varenje

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 62-godišnjakinje da je u razdoblju od 18. do 19. lipnja nepoznati počinitelj iz poduzeća u Ogulinu otuđio aparat za varenje. Materijalna šteta je veća od 2.000 kuna.

U Karlovcu teško ozlijeđen pješak
Jučer oko 15,15 sati u Karlovcu, Žumberačka ulica dogodila se prometna nesreća. Pješak 76-godišnjak neoprezno je započeo prelaziti kolnik, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti na siguran način te je istog sa prednjim dijelom udario motocikl karlovačkih registarskih oznaka sa kojim je upravljao 24-godišnjak, koji brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku. Nakon udarca pješak je odbačen na kolnik, a vozač motocikla je nastavio kretanje te pao na kolnik i prednjim dijelom motocikla udario u žičanu ogradu. U prometnoj nesreći pješak je ozlijeđen teškim ozljedama opasnim po život, dok je 24-godišnji vozač motocikla lakše ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i tri prometne nesreće, od kojih je jedna sa teško ozlijeđenom osobom i dvije sa materijalnom štetom.

Facebook Comments