Aktualno Županija

Izviješće policije

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i pet prometnih nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provaljeno u skladišni prostor na Baniji u Karlovcu
Nepoznati počinitelj provalio je jučer u skladišni prostor i radionu trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđio razni alat, bakreni materijal i drugo. Otuđeni predmeti pronađeni su na području grada Karlovca i vraćeni odgovornoj osobi trgovačkog društva, a policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. Materijalna šteta je veća od 14.000 tisuća kuna.

U Karlovcu teško ozlijeđen biciklist
Jučer u 10.40 sati na raskrižju Jamadolske i Plitvičke ulice u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 61-godišnjak koji je u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i prilikom slijetanja udario u rubni kamen, a potom pao i teško se ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu o ovom događaju bit će dostavljeno izvješće.