Aktualno OG sada Ogulin

Ugodno proveden Dan državnosti u Lomostu

U organizaciji Mjesnog odbora Lomost, Udruge Lomost i Grada Ogulina, jučer je u Lomostu, na izletištu Močilo,  upriličeno druženje prigodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

Za sve prisutne bilo je organizirano nekoliko sadržaja i aktivnosti. Održana je biciklijada Biciklističkog kluba Frankopan, te uvijek zanimljivi i dinamični turniri u boćanju i beli.

Posjetitelji su mogli pogledati, za ovu priliku postavljenu, izložbu slika Zvonka Bartolovića, te posjetiti štandove OPG-a Brletić i OPG-a David Fabijan.

Dobra organizacija, povoljne vremenske prilike i odlična atmosfera, pridonijeli su zadovoljstvu okupljenih Lomošćana i ostalih Ogulinaca. Svakako treba pohvaliti domaćine i zbog ukusnih kolača i ostalih slastica kojih nije nedostajalo, a koje su pripremile vrijedne organizatorice, te ručka za sve okupljene.

Među posjetiteljima smo uočili i saborskog zastupnika Tomislava Lipošćaka, zamjenike gradonačelnika Domitrovića, Ivanu Salopek Šumonja i Daniela Vukelju, te neke od gradskih vijećnika. Sve u svemu, organizatori, a prije svih predsjednik MO Lomost Krešo Magdić, mogu biti zadovoljni odazivom ljudi i uspješno odrađenim poslom.