Aktualno OG sada Ogulin

Vjeruj u bajke, vjeruj u sebe, trči Ogulin Trail!

Na sam rođendan grada Ogulina, 14.09.2019. godine u našem će se gradu održati  šesti po redu Ogulin Trail, najbajkovitija utrka Hrvatske trkačke scene, a ujedno i 9. kolo Trail lige centrale Hrvatske – KontinenTrail.

Organizator, Društvo za sportsku rekreaciju KOCI Ogulin, poziva sve trkače, profesionalce i rekreativce, male i velike i sve one koji vjeruju u bajke i u sebe da se i ove godine prijave na jednu od tri utrke bajkovitih imena.

Možete birati između duge utrke „Regoč” (33km) ili kratke utrke „Kosjenka“ (13,5km) koje vas vode kroz čudesne ljepote Kleka i Stožca, sve u dolinu rijeke Dobre. Djeca od 0-14 godina će moći sudjelovati u utrci Tintilinić (1,5km) te po potrebi trčati i uz pratnju punoljetne osobe.

Na kraju utrke čeka vas after race party, koji uključuje našu domaću ogulinsku hranu i piće, nagrade sponzora, te glazbu, ples i dobro druženje.

Ususret svemu navedenom organizatori nam pripremaju i jednom edukativno predavanje na temu “Prehrana i hidratacija u sportovima izdržljivosti” pa ovim putem pozivaju  sve zainteresirane da posjete Pučko otvoreno učilište danas. u 19:30h. Gost Predavač je Darko Mršnik, psiholog, osobni kondicijski  trener i nutricionista, voditelj udruge Nu3sport, za nutricionizam, edukaciju i rehabilitaciju, trener i natjecatelj u sportovima izdržljivosti, predavač i edukator na sportskim kampovima i obrazovanju za sportske voditelje u outdoor turizmu.

Saznat ćete više o prehrani, što jesti i na koji način, kako se hidratizirati tijekom dužih fizičkih napora i još svašta zanimljivoga. Ulaz je besplatan.

A zatim se možete i prijaviti na utrku https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/904 , najkasnije do 03.09.2019.

Ove godine vjeruj u bajke, vjeruj u sebe i trči Ogulin Trail.

Kako je bilo prošle godine na samom trailu možete vidjeti na linku: