Aktualno OG sada Ogulin

Velika podrška ogulinskoj Gimnaziji i strukovnoj školi Bernardina Frankopana za inicijativu „Uredimo školu za 5“

Kao što smo već pisali, Gimnazija i strukovna škola B. Frankopana se prijavila na natječaj „Uredimo školu za 5“ koji je organizirao trgovački lanac KTC.

Učenici su za svoju inicijativu dobili jako veliku podršku –snimljeni videozapis ima više od 27 000 „lajkova“. Ipak, to im nije bilo dovoljno za osvajanje novčane nagrade od 30.000,00 kn.

Ali, pozitivna energija koja se stvorila oko ove priče, donijela je novčane uplate na žiro-račun škole (HR5824020061100107703, Erste Bank ) te mogućnost suradnje s budućim donatorima biljaka.

Jedan od njih je i g. Christian Markus Baur, vlasnik tvrtke DALIJA-KANA d.o.o. koji će svojim stručnim savjetima i donacijama biljaka pomoći u uređenju školskog okoliša. On je članak o Gimnaziji  pročitao na OGportalu i na njegovu molbu  mi smo rado  bili  posrednici  u uspostavljanju veze sa ogulinskom Gimnazijom.

Ravnateljica Sanja Dubić je zahvalila svima na podršci, te iskazala nadu da će okoliš škole u proljeće 2020. godine zabljesnuti novim sjajem. Stoga, predlažemo da se i dalje uključite u akciju pomoći i date im podršku.