Aktualno Županija

Tko ima zemljište uz potok Sajevac bit će izvlašten zbog gradnje nasipa – Hrvatske vode poslale ponudu, pogledajte o kojim se svotama radi

Zoran Đuroković 2

– Za potrebe rješavanja imovinsko – pravnih odnosa u svrhu gradnje nasipa uz Koranu i Mrežnicu i regulacija potoka Sajevac, Hrvatske vode nude vlasnicima i suvlasnicima isplatu tržišne naknade, po procjenama tržišne vrijednosti nekretnina sudskih vještaka za različita područja, od graditeljstva do poljoprivrednog zemljišta, izvijestili su iz Hrvatskih voda.

Stoga pozivaju vlasnike i suvlasnike nekretnina koje se nalaze u zoni obuhvata da se po primitku elaborata procjene od strane Ureda državne uprave u Karlovcu, jave radi sporazumnog rješavanja imovinsko pravnih odnosa, odnosno sklapanja kupoprodajnih ugovora.

Ponudu su Hrvatske vode objavile i na web stranici gdje se mogu vidjeti o kojim se česticama radi ali i koje su predviđene svote za izvlaštenje, kako navode, po tržišnim cijenama. (KAportal)

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal