Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu provaljeno u obiteljsku kuću i skladišni prostor trgovačkog društva

lopov

Proteklih dana  gradom je kružila  priča o tri provale odnosno krađe, od kojih je jedna počinjena u obiteljskoj kući, dok su, navodno,  dvije druge provale bile u jedan skladišni prostor i jednu trgovinu  alkoholom. Kako o tim događanjima nije bilo nikakvih informacija u redovitim dnevnim izvješćima koja svakodnevno dobivamo iz Policijske uprave karlovačke, mi smo im se obratili sa konkretnim upitom.

Prije dva dana stigao nam je odgovor u kojem stoji:

Vezano za Vaš upit obavještavamo vas da su u posljednjih nekoliko dana na području Ogulina evidentirana dva događaja, odnosno kaznena djela teške krađe. Jedan događaj odnosi se na provalu u nenastanjenu kuću u razdoblju od 8. do 9. srpnja 2019. godine kojom prilikom je otuđen televizor, a za što je osumnjičen 20-godišnjak, te će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće.

Drugi događaj odnosi se na provalu u skladišni prostor trgovačkog društva u Ogulinu, koja se dogodila u razdoblju od 11. do 12. srpnja 2019. godine i kojom prilikom je nepoznati počinitelj otuđio alkoholno piće i teretni automobil ogulinskih registarskih oznaka. U ovom slučaju policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje.

Posljednje objavljeno

Uoči izbora prigodno i Karlovačka županija krenula u promociju županice – HDZ-ove kandidatkinje: Obavještavamo javnost o radu, radili smo to i prije

OgPortal

Započeli su radovi sanacije odlagališta otpada „Sodol“

OgPortal

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal

Hitni sastanci u EMA-i nakon odgode isporuke cjepiva Johnson&Johnsona, oglasio se i HZJZ

OgPortal

Poziv za predaju ponuda predavača u programima obrazovanja odraslih

OgPortal

Ogulinka Milana Kalmar jedina je certificirana postpartum doula na središnjem području Hrvatske

OgPortal