Aktualno OG sada Ogulin

“Ogulin za Emmu”

Danas će se održati humanitarni koncert ogulinskih bendova “Ogulin za Emmu”. Kao i svaki put do sada, domaći bendovi rado su se uključili u ovu humanitarnu priču, a publiku će zabavljati ALF, Partyano, Sound source i Master. Cilj ove akcije je prikupljanje novčanih sredstava za Emmu Vučić iz Ogulina, koja je već 3 godine nepokretna. Ona živi u kući na prvom katu, te joj je potrebno dizalo koje košta oko 90.000,00 kuna + PDV. Brigu o vođenju prikupljenih sredstava preuzela je udruga “Oda prijateljstvu”, koja je otvorila poseban račun u Erste banci, a on će biti otvoren do 10. kolovoza.

Početak koncerta zakazan je za 19 sati, a organiziraju ga Grad Ogulin, udruga Oda prijateljstvu, Zavičajni muzej Ogulin, ogulinsko Gradsko društvo Crvenog križa i ZAMP. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna. Dođite, uživajte u odličnoj glazbi i pružite na taj način podršku našoj sugrađanki Emmi.

Ukoliko želite pomoći Emmi, a niste u mogućnosti doći na koncert, možete to učiniti uplatom na poseban broj računa Udruge Oda prijateljstvu HR1024020061500070219.