Aktualno Sport

Vijesti iz ogulinskog tenisa

Najbolji ogulinski tenisač Ante Pavić u paru sa Tomislavom Brkićem iz BiH nakon što su osvojili dva chalenger turnira u Italiji, igrali su i na najjačem hrvatskom ATP turniru u Umagu. Nakon pobjede u 1.kolu, u 2.kolu su izgubili od para Mayer-Molteni sa 5:7, 5:7.
12-godišnji član TK Ogulin Anton Stipetić igrao je u Austriji na teniskom Europa Bambini Kupu, gdje je nakon 3 pobjede izgubio u četvrtfinalu, te u parovima u 2.kolu.
U Osijeku je održana završnica ekipnog prvenstva Hrvatske u tenisu za juniore do 18 godina, a među 8 najboljih klubova plasirao se i TK Ogulin. U 1.kolu juniori Ogulina pobijedili su domaću momčad Osijeka sa 5:4, u polufinalu su izgubili od TK Top Spin iz Zagreba sa 7:2, a u borbi za 3.mjesto pobijedili su juniore TK Vulpes i tako se okitili brončanim medaljama. Za juniore Ogulina igrali su Ivan Karlo Ban, Roko Stipetić, Dorian Salopek, Francesko Sain, Max Kostić Ferček, Maxi Hoefler i Luka Neralić.
Član TK Ogulin Luka Neralić igrao je na Otvorenom prvenstvu TK Ponikve do 14 godina u Zagrebu. Izgubio je u singlu u 2.kolu i u parovima u polufinalu.
Mladi član TK Ogulin Ivan Hasan igrao je u Zagrebu na San Spin Kupu do 12 godina: u singlu je stigao do četvrtfinala, a u parovima  Hasan i Jovanović pobjedili su par Tadić/Štih 4:6 6:4 10:7 i osvojili turnir u konkurenciji parova.(D.P.)