Aktualno OG sada Ogulin

U Drežnici popravljaju cestu, a uskoro će imati i bankomat

cesta drežnica ist

Djelatnici Cesta Karlovac izveli su “presvlačenje” tristotinjak metara asfalta u naselju Trbovići u Drežnici. Radove je obišao predsjednik Mjesnog odbora  Drežnica Đorđe Tomić. Prošle godine asfaltirano je preko 1200 metara novog sloja, te je ovo još samo jedan mali korak u obnovi ove nekad državne ceste, koja je spajala Begovo Razdolje sa Likom. Danas je ova cesta kategorizirana kao županijska, te spada pod ingerenciju Županijske uprave za ceste.

Proteklih dana održano je i nekoliko sastanaka gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića i njegovog zamjenika Nevena Ivoševića, sa predsjednikom  MO Drežnica Đorđa Tomića i  djelatnicima Erste banke, u cilju postavljanja bankomata u Drežnici. Oni su posjetili Drežnicu kako bi se uvjerili u tehničke predispozicije potrebne za postavljanje bankomata, te bi prema tvrdnjama prisutnih, bankomat trebao biti postavljen vrlo brzo.

Bankomat bi trebao biti postavljen na zgradi bivše pošte, koja je u vlasništvu grada Ogulina. Nakon zatvaranja poslovnice pošte,  stanovnici Drežnice su morali ići po svoje plaće i mirovine u 50-ak kilometara udaljeni Ogulin, što im je predstavljalo veliki problem, posebno starijem stanovništvu.

Nadamo se da će cesta i bankomat bar malo olakšati život u ovom najudaljenijem mjesnom odboru grada Ogulina.

Posljednje objavljeno

Pazite što kupujete: trgovine pune jabuka iz Srbije i Makedonije, lažno deklariranih kao domaće!

OgPortal

Umro je Ramsey Clark, bivši američki ministar pravosuđa koji je bio pravni savjetnik Miloševiću

OgPortal

Vodstvo Hrvatske zajednice tehničke kulture oduševljeno projektom na Poredicama

OgPortal

Pohane polpete od brokule

OG Portal

Korona party usred Zagreba: ‘Mladež se zabavlja. Sramotno’

OgPortal

Francuska će produžiti razmak između prve i druge doze mRNA cjepiva

OgPortal