Aktualno OG sada Ogulin

Opet krađa drva u Hreljinu

trupci drva ist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenih događaja izdvajamo sljedeće:

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 20-godišnjaka da mu je 28. srpnja u ranim jutarnjim satima, u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio novčanik s dokumentima i novcem.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 28. do 29. srpnja s pomoćnog stovarišta u Hreljinu Ogulinskom otuđio drva za ogrjev u vrijednosti većoj od 1500 kuna.

Jučer je na području Karlovca građanka policijskim službenicima dragovoljno predala jednu automatsku pušku, četiri spremnika, 88 komada streljiva i tri ručne bombe. Predano oružje i minsko eksplozivna sredstva su pohranjena te će biti uništena prilikom organiziranog uništavanja.

Posljednje objavljeno

MOJA PRIČA Dragica Luketić, predsjednica udruge ‘Radost’ iz Ogulina

OgPortal

Sufinanciranje troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka

OgPortal

Organizirat će se punktovi za masovno cijepljenje

OgPortal

Greške s platformom Cijepise, Beroš: Isprike svima, sve ćemo još provjeriti

OgPortal

Zaplijenjena dva kilograma amfetamina i tisuću tableta MDMA

OgPortal

Kapsula Crew Dragon s posadom lansirana prema ISS-u

OgPortal