Aktualno OG sada Ogulin

Prošle su četiri godine, a Željka je i danas u našim mislima…

željka zatezalo

Na današnji dan, pred četiri godine, zauvijek nas je napustila Željka Zatezalo, dugogodišnja ravnateljica Gradskog društva crvenog križa Ogulin. Napustila nas je prerano, u 56-oj godini života.
U svom radu Željka Zatezalo okupila je generacije mladih i volontera koji su i danas uključeni u rad GDCK Ogulin bilo kao volonteri, članovi ili zaposlenici.
U arhivi GDCK Ogulin nalazi se dokumentacija o mnogobrojnim edukacijama i tečajevima koje je Željka Zatezalo pohađala tijekom svog dugogodišnjeg rada u Hrvatskom crvenom križu – GDCK Ogulin, od sudjelovanja na edukacijama interventnih timova, psihosocijalne podrške, pomoći u kući, prve pomoći , dobrovoljnog davalaštva krvi…. i mnogih drugih. Kao ravnateljica, šefica, radni kolega i mentor, bila je osoba na koju se čovjek uvijek mogao osloniti.
Svoju je obitelj također uključila u rad ove humanitarne udruge. Njeni sinovi Igor i Saša, s kojima se može ponositi,  nesebično su, poput njihove majke, sudjelovali u brojnim aktivnostima Crvenog križa i promicali rad i djelovanje udruge, pogotovo među mladima.
Dakle, cijeli svoj život posvetila je obitelji i Crvenom križu, pa čak i u najtežim trenucima borbe za život, iz bolničke je postelje predlagala najbolja rješenja i nudila svoje znanje za rješavanje problema u društvu kojem je bila na čelu.
Uvijek će biti u našim mislima!

Posljednje objavljeno

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata zabilježeno 2.698 novih slučajeva, preminule 44 osobe

OgPortal