Aktualno OG sada Ogulin

Provala u Ogulinu, krađa na odmorištu u Vukovoj Gorici

 

Provala u kuću na području Ogulina
Jučer u večernjim satima nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 72-godišnjaka na području Grada Ogulina te otuđio novac, zlatni nakit i drugo. Materijalna šteta veća je od 20.000 kuna.

Na odmorištu Vukova Gorica krađa iz osobnog vozila
Jučer je u Policijskoj postaji Trogir zaprimljena prijava 55-godišnje državljanke Slovenije da joj je nepoznati počinitelj u jutarnjim satima na odmorištu auto ceste u Vukovoj Gorici iz osobnog vozila otuđio torbu u kojoj se nalazio novac, ženske naočale i dr. stvari. Materijalna šteta je veća od 3.000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena putnica u vozilu
Jučer u 00,20 sati na 80 km autoceste A1 u smjeru Splita dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom talijanskih registarskih oznaka upravljao je 51-godišnji državljanin Italije, koji je zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na cesti sletio van kolnika te udario u kamenu stijenu uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila na lijevu bočnu stranu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena putnica u vozilu, 55-godišnja državljanka Italije dok su 51-godišnji vozač, 17-godišnji putnik, državljanin Italije i 48-godišnja putnica, državljanka Italije, lakše ozlijeđeni. Protiv 51-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira (Ogulin) i jedanaest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, pet s lako ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom.