Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač motocikla

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Slunj, Ogulin) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s lakše ozlijeđenom osobom.

U razdoblju od 30. svibnja do 8. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u skladišni prostor trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu te otuđio veću količinu drvenog namještaja i glazbenu liniju sa zvučnicima. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava trgovačkog društva da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. svibnja do 15. srpnja iz šume na području Bosiljeva otuđio drvne sortimente 56 stabla hrasta u vrijednosti većoj od 130.000 kuna.

Jučer u 16.50 sati u Karlovcu, Donja Jelsa dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka kojem je bio pridodan radni stroj i na križanju vozilom skrenuo u lijevo na kolnik ulice Janka Matka te oduzeo prednost prolaska motociklu karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak. Zbog nemogućnosti izbjegavanja prometne nesreće vozač motocikla udario je u osobni automobil te pao na kolnik i teško se ozlijedio. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač automobila napustio je mjesto događaja bez da je pružio pomoć teško ozlijeđenoj osobi te će protiv njega biti proslijeđena kaznena prijava.