Aktualno Magazin Zabava

‘Svi kradu u Hrvatskoj. Želim se zaposliti kod svog Bandića’

Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega, komentirala je studentica i postala viralni hit…

Studentica iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama nakon što ju je N1 intervjuirao za Međunarodni dan mladih u centru grada.

– Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice – kaže djevojka za N1.

 


– Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan – kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.

– Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra kad završim fakultet – komentirala je studentica.

‘To je ona stara: Krao je, al je svima dao’, komentirala je novinarka N1, a studentica iz Zagreba se složila s njom.

– Tako je da. A što se tiče predsjedničkih izbora, Kolindi bih dala glas. Ja sam na strani žena. Mladi bi trebali više čitati. Instagram je dosta aktivan, i te gluposti, ali trebalo bi više gledati vijesti. Čitanjem bi se trebao vokabular povisiti. Ja svašta čitam, od romantike do drama. Nema tu pravila – zaključila je.