Aktualno OG sada Ogulin

Dance Nature festival se nastavlja

U četvrtak je u Ogulinu otvoren Dance Nature festival, koji će trajati do nedjelje. Sve aktivnosti i radionice odvijaju se u dvorištu Frankopanske kule, a u naš grad stiglo je gotovo 200 plesača iz 7 zemalja. Radi se o jedinstvenom festivalu u Hrvatskoj i u Europi, barem kada je riječ o ovako velikom izboru plesnih radionica. Inače, ovaj festival po prvi put se održava u našem gradu, a sve zahvaljujući Plesnoj školi Alegria, koja organizira ovaj događaj.

Primarni cilj festivala je promocija plesa u prirodi, te popularizacija prirodnih ljepota Ogulina.
Prekrasna lokacija dvorišta Frankopanske kule i plesna rekreacija pravi su odmor za dušu i tijelo, te idealan izbor za odmor od užurbane i stresne svakodnevnice.

U petak je program festivala započeo u 15 sati, a obilovao je brojnim plesnim radionicama pod vodstvom vrhunskih instruktora.
Dance nature festival nastavljen je ovog prijepodneva, a, između ostalog, od 18 sati nudi besplatne plesne radionice za djecu i odrasle. U 21 sat bit će upriličeno polaganje vozačke dozvole na metli, a u 22 sata za sve ljubitelje plesa organizatori pripremaju plesnu predstavu ˝Gitine plesne zgode˝. Sve će okončati plesnim partijem koji će potrajati do dugo u noć. Dođite, naučite i savladajte plesne korake nekih od najpoznatijih plesova.