Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule: “Žao mi puha”

Ja neki dan na plažu… jebala mi plaža mater da mi jebla… spustio se dolje… stao… gledam gdje ima mjesta.

Dolje kad se spustiš, svi koji su na plaži ka da gledaju samo u tebe i ka da im iz očiju isijava “Nema zate mjesta, puši kurac luzeru!”.

Na plaži ne da nemoš proći, neg ka da je 1995ta, svi imaju table sa natpisom “Zauzeto, Hrvat”. Hodam… baba na 70 kvadrata prostrla ručnike, jede paradajz i lubenicu istovremeno, crveno ko krv joj se slijeva niz sise, sve do šljunka, ima pogled ko da joj Tarantino reka kako da gleda… šalje očima poruku “Stani ovdje, zakoljem te i nataknem na ražanj!”… unuk joj skače po kičmi, jednim ga pokretom otresa o pod ka da ju pauk napao… odem dalje, njih dvoje se žvali, ispod nje lokva a njemu kurac lupa o čelo… pazim da mu ne stanem nanjeg… metar dalje 4 ženske leže nepomično, valjda od 8 u jutro, crne ko pokojni Nelson Mandela, laka mu crna zemlja… ne znaš jel se bore za ljudska prava il se sunčaju. Malo dalje, ćaća kćerima napuva na usta čamac… kćeri otplovile… ćaća ostao plav ležat na plaži raširenih ruku… ove se vesele, ćaća umire. Dva metra dalje, “miss Hrvatske” se naprdila na sred nekog kamena, uzela pozu ko da se snima reklama za gaće Viktoria Secrets… njih 8ero sa strane drka na nju… malo dalje druga baba, jebem ti mater, ova ti iz pogleda gata. Nju kad pogledaš u oči, ostaneš bez državljanstva u pm… ta je muža ubila i u sarmu ga spremila… ajd joj nešto reci, odradi te ko Čak Noris u pm… žvaće ručnik krv ti jebem, pa se ti prostri uz takvu.

I tako… pobjegnem u svoju Liku… odem u šumu… legnem dolje… gledam u krošnje bukvi… vidim puha kako jebe vjevericu… i čujem vjevericu kako mu viče “Puhu, vodi me na more!”…

… majkemi… žao mi puha.