Aktualno Sport

Nogometni rezultati

Ovog vikenda 17/18.olovoza) utakmicama 1.kola Kupa NS KŽ započela je nova nogometna sezona u Karlovačkoj županiji. U 1.kolu slobodni su bili najjači klubovi, među kojima je i NK Ogulin.

Nogometaši Dobre ugostili su u Sv.Petru momčad Dobre iz Novigrada i nakon odlične igre uvjerljivo pobijedili sa 5:0. Golove su postigli Andrej Cindrić Grof 3 te Dejan Verić i Domagoj Maslač 1 gol.

Dvoboj između Oštarija i Mrežnice iz Zvečaja nije odigran zbog nedolaska gostiju pa je domaćin s 3:0 bez borbe prošao u daljnje natjecanje. Od natjecanja u Kupu odustala je i Mladost iz Zagorja Ogulinskog, koja je trebala u 1.kolu ugostiti momčad Barilovića.

. Već idući vikend startaju i obje županijske nogometne lige. Tako će u 1.kolu 1.Županijske lige nogometaši Ogulina ugostiti Dugu Resu, a Dobra iz Sv. Petra gostuje u Slunju.

U 1.kolu 2.ŽNL Mladost iz Zagorja gostuje kod svog imenjaka u Rečici, a nogometaši Oštarija igraju u Donjem Mekušju kod Kupe. Sve utakmice 1.kola igraju se u nedjelju, 25.kolovoza s početkom u 18 sati. (D.P.)