U rijeci Kupi u Kamanju pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i devet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenim osobama, tri s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.
Jučer u 16.05 sati u mjestu Kupljensko, općina Vojnić dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 52-godišnji vozač i 18-godišnja putnica iz njegovog vozila, dok je još jedna 18-godišnja putnica iz istog vozila lako ozlijeđena. Protiv 49-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Jučer poslijepodne u rijeci Kupi u Kamanju pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta osobe i okolnosti stradavanja.

Facebook Comments