Aktualno OG sada Ogulin

Završen je Dance nature festival

Posljednjim plesnim radionicama, u nedjelju je završen Dance nature festival koji je, podsjećamo, otvoren u četvrtak 15. kolovoza. Festival je po prvi put održan u našem gradu, a jedinstven je u Hrvatskoj i u Europi, barem kada je riječ o velikom izboru plesnih radionica koje nam je ponudio kroz 4 dana trajanja. Organizator ovog događanja bila je Plesna škola Alegria, a festival je u Ogulinu okupio više od 150 plesača iz 7 zemalja Europe. Primarni cilj festivala bio je promocija plesa u prirodi, te popularizacija prirodnih ljepota Ogulina.

U sklopu festivala održan je izuzetno velik broj plesnih radionica, pod vodstvom vrhunskih instruktora. Bilo je i besplatnih plesnih radionica, kako za one najmlađe, tako i za one nešto starije Ogulince. U večernjim satima održavali su se plesni partiji, a sve se odvijalo u bajkovitom ozračju Frankopanske kule.

Podsjećamo, voditelji Plesne škole Alegria su, tijekom održavanja manifestacije Ljeto u Ogulinu, upriličili besplatne plesne tečajeve za Ogulince, a održavali su se subotom u parku kod Cesarovca.