Kineski investitori zainteresirani i za ulaganje u Ozlju, ugostila iz gradonačelnica Gordana Lipšinić

Kinesko izaslanstvo investitora iz Hangzhou, Xihu District, u sklopu svog posjeta Karlovačkoj županiji posjetili su i grad Ozalj. Nastavak je to dobrih odnosa i kontakata uspostavljenih još prošlog ljeta na najvećem azijskom gospodarsko turističkom sajmu u Harbinu, na kojem su bili predstavnici Karlovačke županije, među njima i gradonačelnica Gordana Lipšinić.

Na poziv župana Damira Jelić, kineska delegacija ove godine posjetila je Karlovačku županiju s ciljem intenziviranja suradnje. U posjetu gradu Ozlju, gradonačelnica Gordana Lipšinić upoznala je kinesko izaslanstvo s lokalnim planovima i projektima, a mogućnost za uspostavljanje kontakata iskoristila je i domaća tvrtka Flammifer, već dobro poznata na inozemnom tržištu.

Turističke i gospodarske mogućnosti Karlovačke županije prepoznali su predstavnici istočno azijske pokrajne Xihu, te iskazali interes za ulaganje. Gradonačelnica Gordana Lipšinić rekla je da je područje interesa je i grad Ozalj, te vjeruje da će se započeta suradnja i komunikacija nastaviti i u narednom razdoblju. (kaportal.hr)

Facebook Comments