Aktualno OG sada Ogulin

Mažoretkinje kod gradonačelnika

mažoretkinje kod gradonačelnika ist

Mažoretkinje Društva Naša djeca Ogulin bile su gošće gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića na prijamu održanom  u gradskoj vijećnici.
Prijam je organiziran po povratku s turneje u Sjevernoj Mekedoniji, kojom prilikom su mažoretkinje sudjelovale na Međunarodnom folklornom festivalu pod nazivom “Kostoski International Festivals” u Ohridu od 12. do 16. kolovoza.

Gradonačelnik je zahvalio mažoretkinjama što su pokazale veliki entuzijazam i želju da uz puno rada i truda  promoviraju svoj grad.

Festival je započeo 13. kolovoza mimohodom središnjim ulicama Ohrida, a nastavljen na pozornici u blizini Ohridskog  jezera. Ogulinske mažoretkinje kadetskog i juniorskog sastava predstavile su se mnogobrojnoj publici i turistima, sa  četiri plesne koreografije sa štapom i pomponima, te su bile nagrađene velikim pljeskom.
Uz naše mažoretkinje festivalu su nazočile i mažoretkinje otoka Krka i Daruvarske mažoretkinje, te folklorne  skupine iz Rumunjske i Hrvatske, sa puhačkim orkestrima.

Osim službenog nastupa mažoretkinje su imale slobodnog vremena i za obilazak prirodnih ljepota Ohrida, tako da su u organizaciji domaćina Gjoke Kostoskog obišle najznačajnije povijesne i kulturne znamenitosti grada. Nije izostalo  ni krstarenje brodom i kupanje u  Ohridskom jezeru.

Prepune dojmova  mažoretkinje  nastavljaju s redovnim treninzima, a u planu im je  gostovanje na smotrama u Bakru i Rovinju, te pripreme za tradicionalnu manifestaciju Večer mažoret plesa.

Mažoretkinje se zahvaljuju svojim sponzorima na pomoći u organizaciji puta, prvenstveno Gradu Ogulinu i Turističkoj zajednici, pojedinim tvrtkama  i roditeljima
mažoretkinja.

Posljednje objavljeno

Plenković Milanoviću: Nismo pokrenuli životinjsku farmu, nema prostora za glumu

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva – Nestašica teladi

OgPortal

ROADPOL-ov Speed Marathon održat će se u srijedu, 21. travnja, diljem Europe

OgPortal

Krule – Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Bloger Krule

U protekla 24 sata zabilježeno je 2106 novozaraženih, preminule su 42 osobe

OgPortal

Na natječaj eBolnica jedini se prijavio bivši ministar. Osnovao je svoju firmu 21 dan prije roka

OgPortal