Aktualno Sport

Rezultati – nogomet

 

1.ŽNL – 1.kolo

OGULIN – DUGA RESA 3:1

SLUNJ – DOBRA 4:2

U nedjelju, 25.08.2019.) je počela nova nogometna sezona utakmicama 1.kola Prve i Druge županijske lige.

Nogometaši Ogulina ugostili su na Gradskom stadionu momčad Duge Rese i zabilježili prvu pobjedu: Ogulin je u vodstvo doveo mladi Danijel Sabo u 27.minuti, gosti su iskoristili grešku domaće obrane i izjednačili u 32.minuti, a minutu prije kraja poluvremena Josip Matovina ponovno je doveo Ogulin u vodstvo sa 2:1. U nastavku se igralo izjednačeno, s laganom prednošću Ogulina, a za konačnu pobjedu od 3:1 za Ogulin pobrinuo se Patrik Poljak 15-minuta prije kraja, samo minutu kasnije nakon što je ušao u igru.

Nogometaši Dobre gostovali su u Slunju, . imali su vodstvo 1:0 i 2:1, ali su Slunjani u završnici utakmice uspjeli doći do slavlja rezultatom 4:2.

U ostalim utakmicamaVojnić ’95 je na svom terenu osvojio tri boda 2:0 pobjedom nad Ilovcem, Zrinski Ozalj je u Malom Erjavcu s 2:1 nadigrao Croatiju ’78, a pobjedom je u višem rangu debitirao Vatrogasac, koji je na svom igralištu u Gornjem Mekušju s minimalnih 1:0 slavio nad Koranom.

2.kolo igra se u nedjelju, Ogulin gostuje u Žakanju kod Croatie 78, a u Svetom Petru će igrati Dobra i Duga Resa. Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17,30 sati.

2.ŽNL – 1.kolo

KUPA – OŠTARIJE 0:4

U novu sezonu Druge županijske lige uvjerljivo su krenuli Draganić, Šišljavić i Oštarije. Draganićaki, koji su prošle sezone ispali u drugoligaški rang, jučer su u Vojniću nadigrali Petrovu Goru sa čak 6:1, Šišljavićaki su danas na svom terenu s 5:1 bili bolji od Frankopana, a Oštarije su slavile u Donjem Mekušju nad Kupom sa 4:0.

Mrežnica je u Zvečaju sa 4:2 pobijedila Krnjak, novoosnovani Barilović je u svojoj prvoj prvenstvenoj utakmici s 2:0 slavio nad Cetingradom, novigradska Dobra je s 3:1 odnijela sva tri boda iz Kamanja, a Mladost iz Rečice bila je slobodna. Na žalost, treći nogometni klub iz Ogulina, Mladost iz zagorja Ogulinskog, odustala je od nastupa u Drugoj ŽNL zbog nedovoljnog broja igrača.

U 2.kolu nogometaši Oštarija će u subotu u 17,0 ugostiti momčad Petrove Gore iz Vojnića.(D.P.)