Aktualno OG sada Ogulin

Zabavna strana Formula Driver 2019. u Ogulinu

O utrci Formula driver 2019.  održanoj jučer na stazi Klek već smo pisali i sa ozbiljno informativnog i sportskog aspekta, ali jedan takav događaj pratili su, naravno i zabavni sadržaji. Upravo o njima u ovom članku donosimo nekoliko riječi, fotografija i video zapisa.

U subotu, dan uoči utrke, u kampu na bazi okupljeni vozači i timovi, ljudi iz organizacije te ostali posjetitelji družili su se u okviru ugostiteljske ponude, a u večernjim satima zabavljali su se uz svirku ogulinske grupe Sound Source, koji su ih dobro zagrijali za nedjeljnu utrku. U slijedećih par video zapisa donosimo dio atmosfere te večeri. (izvor:Facebook)

 

 

 

 

 

Na bazi smo se sreli i sa našim čitateljima, pa su nam neki, kao Zvonko, poslali fotografije na kojima smo “uhvaćeni na djelu”.

Na proglašenju najboljih također je bilo bučno, veselo i zabavno, a kraj je obilježen u pravom formula stilu – zalijevanjem šampanjcem.

Za ekipu Ogportala organizator AK Klek u suradnji sa TZ Ogulin, pripremio je iznenađenje. S predvozačem Marko Cavorom, vrsnim vozačem, prvakom i pravim vozačkim majstorom iz AKK Zanatlja, na suvozačko mjesto sjeo je Goran, s kamerom u jednoj i mobitelom u drugoj ruci. Na žalost emitiranje u živo nije uspjelo, ali zato video snimak je. U vožnji se lovio mobitel, kamera i Goran po kabini, a nakon što su, kako jedna pjesma kaže, “bubrezi i jetra,prominili strane” nastao je ovaj video zaspis jedne sasvim solidne vožnje s odličnim vremenom (Hvala Marku što je ipak obzirnije vozio). Hvala Bojanu, Marku i “turisticama” iz TZ na iznenađenju. To je vrijedilo probati.