Aktualno Sport

Ogulinci na Međunarodnom rukometnom memorijalnom turniru „Stanko Sivrić“ u Međugorju

Četrnaesti međunarodni rukometni memorijalni turnir „Stanko Sivrić“, održan u Međugorju,  završen je ceremonijom dodjele pehara, medalja i priznanja najboljim pojedincima. Turnir u organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje počeo je 20. kolovoza i trajao je do do 23.kolovoza. Okupio je preko stotinu ekipa iz cijele regije,a utakmice su se igrale na sportskim terenima Međugorje, u večernjim satima.
Na turniru su se natjecali mlađi kadeti Rukometnog kluba Ogulin, te su, iako u oslabljenom sastavu, igrom pokazali da je pred njima jedna uspješna sezona.U skupini su igrali protiv Čitluka, Širokog, Međugorja, Izviđača i Čapljine. Igrom su parirali svim protivnicima do zadnjih minuta, te su  gubili u završnicama, po dva ili tri gola razlike. Rezultat je ohrabrujući s obzirom da mlađi kadeti nisu još prošli pripremni ciklus, te je turnir poslužio kao putokaz na čemu treba poraditi.
Uz onaj natjecateljski dio, puno bitniji bio je onaj prijateljski, a mladi rukometaši su ojačali prijateljstvo uživajući u svakodnevnim aktivnostima.Uz kupanje na bazenima posjetili su i brdo ukazanja, a u večernjim satima družili su se uz sportske, zabavne sadržaje.
Mlađi kadeti pod vodstvom trenera Dubravka Dragičevića nastupili su u Međugorju u sastavu: Vito Perković, Šimun Sabljak, Erik Bertović, Noa Filipović,Karlo Francetić, Miloš Ivošević, Mihael Vučić, Denis Stipetić, Mateo Blašković i Mijo Šajn.
Vođenje ceremonije otvaranja i zatvaranja turnira pripala je Dubravku Dragičeviću, čime je potvrrđen gotovo domaćinski odnos koji naši rukometaši imaju u Međugorju.