Aktualno OG sada Ogulin

Drugi međunarodni turnir StreetballOG

streetball ist

Ogulinski košarkaši drugi put zaredom organiziraju međunarodni turnir StreetballOG. I ne bi to bilo ništa čudno da taj turnir nije FIBA3X3 i da na njemu možete osvojiti bodove za olimpijadu. Tako će i naš mali grad Ogulin  biti dio olimpijskog plamena.

Veliku podršku organizaciji ovoga turnira dali  su  grad Ogulin i sportska zajednica grada Ogulin, Karlovačka županija  i naši lokalni poduzetnici, koji će biti  istaknuti na plakatima i reklamama. Organizacija i sama FIBA licenca su dosta složen dio organizacije tako da je svaka pomoć dobro došla. Pri organizaciji je potreban veliki broj volontera  kluba, a priprema se i nagradni fond.

Kako doznajemo, zanimanje  je veliko, veći nego prve godine jer su se Ogulinci  pokazali kao odlični  domaćini, dobili određene kontakte i savjete kako poboljšati turnir.  Ako ova priča dobije veću podršku, naravno najviše u sponzorstvima i donacijama, StreetballOG će rasti iz godine u godinu, a želja i ambicija je vrlo velika za ovaj turnir, u godinama koje su pred nama.

Turnir se održava u subotu, 31. kolovoza.

Posljednje objavljeno

Plenković Milanoviću: Nismo pokrenuli životinjsku farmu, nema prostora za glumu

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva – Nestašica teladi

OgPortal

ROADPOL-ov Speed Marathon održat će se u srijedu, 21. travnja, diljem Europe

OgPortal

Krule – Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Bloger Krule

U protekla 24 sata zabilježeno je 2106 novozaraženih, preminule su 42 osobe

OgPortal

Na natječaj eBolnica jedini se prijavio bivši ministar. Osnovao je svoju firmu 21 dan prije roka

OgPortal