Aktualno Županija

56-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,10 g/kg teže ozlijeđen

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i pet prometnih nesreća od kojih je jedna sa teže ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom. Od navedenih događaja izdvajamo sljedeće:

Provala u ugostiteljski objekt na području Karlovca
U razdoblju od 30. do 31. kolovoza u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt te otuđio novac.

Krađa zlatnine i novca iz kuće
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 78-godišnjakinje da su joj jučer u poslijepodnevnim satima, u dvorište obiteljske kuće u Karlovcu, mjesni odbor Rečica došle tri muške osobe i dok su je u razgovoru zadržavali, druge dvije osobe ušle su u kuću te otuđile novac i zlatninu. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.

U slijetanju vozila teže ozlijeđen vozač
Jučer u poslijepodnevnim satima u Karlovcu u Zadobarju na nerazvrstanoj cesti 56-godišnji vozač upravljao je osobnim vozilo bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,10 g/kg i kretao se u smjeru Karlovca. Zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola slijeće vozilom van kolnika i udara u betonsko odvodni kanal. Vozač 56-godišnjak teže je ozlijeđen, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će podnesen optužni prijedlog.