Aktualno Sport

Nogometni vikend – rezultati

 

1.ŽNL – 2.kolo
CROATIA 78 – OGULIN 5:1
DOBRA – DUGA RESA 3:6
U nedjelju je odigrano 2.kolo . županijske nogometne lige, u kojem su oba ogulinska kluba zabilježila uvjerljive poraze.
Branitelj naslova Ogulin uvjerljivo je poražen u Žakanju. Croatia ’78 je već nakon prvih 45 minuta imala vodstvo 3:1, a s još dva pogotka u nastavku nadigrala je na koncu Ogulince s visokih 5:1. Domaći su poveli na samom početku utakmice, a u 11.minuti izjednačio je Robert Paušić. No, kasnije se domaćin razigrao i nanesao visoki poraz nogometašima Ogulina.
Pravu golijadu vidjeli su gledatelji u Svetom Petru. Dobra je povela 1:0, a Duga Resa 1929 napravila preokret i na kraju slavila sa 6:3. Golove za Dobru postigli su Kirasić Anđelo i Ribić Anton, a treći gol za Dobru je autogol gostujućeg igrača.
Slunj je i danas na svom igralištu Zubac, kao i prošlog vikenda, lovio prednost gostiju. Vojnićani su poveli, ali su domaći do poluvremena preokrenuli na 2:1 i u nastavku zadržali minimalnu prednost.
Korana je na Turnju s uvjerljivih 3:0 pobijedila Zrinskog iz Ozlja, a Vatrogasac se danas prijepodne ‘prošetao’ Ilovačkom šumom i nadigrao domaćina sa 4:0.
Podsjetimo, utakmice 1. kola Vojnić ’95 – Ilovac i Vatrogasac – Korana nisu registrirane jer su Vojnićani, ‘vatrogasci’ i Turanjčani igrali s igračima koji su bili pod zabranom nastupa od prošle sezone pa će o njima sud dati povjerenik lige.
Na tablici, nogometaši Ogulina su na 6.mjestu sa 3 boda, a Dobra je na posljednjem 10.mjestu bez bodova.
3.kolo igra se u srijedu s početkom u 17,30 sati, nogometaši Ogulina ugostit će Koranu s Turnja, a Dobra gostuje u Vojniću kod momčadi Vojnić ’95.
4.kolo igra se u nedjelju, u Sv.Petru igrat će Dobra i Croatia 78, a Ogulin gostuje u Karlovcu kod Ilovca.

2.ŽNL – 1.kolo
OŠTARIJE – PETROVA GORA 3:0
U Drugoj županijskoj ligi četiri su momčadi nakon 2. kola ostale na maksimalnom učinku. Oštarije su na svom terenu nadigrale Petrovu Goru 3:0, Barilović je u Krnjaku, u ogledu momčadi koje su prošle sezone nastupale kao jedan klub, slavio sa čak 5:0, Šišljavić je odnio sva tri boda iz Draganića rezultatom 3:1, a novigradska Dobra je jučer na svom igralištu s 3:1 bila bolja od Mrežnice. Cetingrad je na svom terenu pobijedio Kupu 2:0, Mladost i Vrlovka su u Rečici odigrale neodlučeno 1:1, a slobodan je bio Frankopan.
Na tablici sa maksimalnih 6 bodova vode Oštarije, Barilović, Šišljavić i Dobra iz Novigrada.
U 3.kolu, u nedjelju od 17 sati, nogometaši Oštarija gostuju kod Šišljavića.

NOGOMET – MLADI
Juniori, Kup: Dobra – Plaški 4:2 (Anđelo Kirasić 2, te Domagoj Maslač i Fran Jakopač 1 gol)