Aktualno OG sada Ogulin

Bivšem direktoru Zdravku Paušiću izvanredni otkaz ugovora o radu!

Na tiskovnoj konfreneciji koja je danas održana u Vodovodu i kanalizaciji i službeno je potvrđeno da je bivšem direktoru ove tvrtke Zdravku Paušiću, uručen izvanredni otkaz ugovora o radu!

Naime, prema riječima direktora Bojana Prebežića, utvrđeni su Paušićevi  propusti u poslovanju, te neodgovorno i neuredno obavljanje poslova direktora, zbog kojih se moralo reagirati.

Tiskovnoj konefernciji je, uz direktora Prebežića, nazočio i predsjednik Skupštine ovog trgovačko društva , gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je istakao da je za utorak 10. rujna sazvana zajednička sjednica Skupštine i Nadzornog odbora Vodovoda i kanalizacije, te će se nakon nje građanima iznijeti pojedinosti i detalji vezani uz odluku o otkazu.

Kako doznajemo, u tvrtku je već pozvan financijski i sudski vještak, koji će napraviti reviziju poslovanja.

Na pitanje novinara je li točno da su utvrđene nelogičnosti kod naplate računa za vodu, pa primjerice jedan ugostitelj koji ima restoran plaća 800 kuna vode mjesečno,  a drugi čak 12 tisuća, odgovoreno nam je da indicija ima i da se vrši provjera, te ćemo i o tome nešto više saznati  na tiskovnoj konferenciji 10. rujna.

U želji da čujemo i drugu stranu, pokušali smo telefonski kontaktirati Zdravka Paušića, međutim, na naš poziv nije odgovorio.