Aktualno Sport

Postani rukometaš!

Škola rukometa Ogulin poziva dječake od 6 godina nadalje da se upišu u rukomet i postanu sportaši koji će imati pozitivnije poglede na okolinu.Rukomet za djecu predstavlja edukacijsku i socijalnu aktivnost koja im može uljepšati odrastanje i pripremiti ih za odgovorne uloge u kasnijoj životnoj fazi.

Bavljenje sportom u velikoj meri pozitivno utječe na samopouzdanje i samopoštovanje djece. Djeca koja sudjeluju u sportskim aktivnostima dobivaju pohvale i ohrabrenje od trenera, roditelja i ostatka ekipe u vidu tapšanja po ramenu i „baci pet“, što doprinosi njihovom samopouzdanju. Mališani koji se bave sportom manje su depresivni i anksiozni, zato što ih sport uči da vjeruju u svoje sposobnosti i budu ponosni na svoje uspjehe.

Rad u rukometnoj školi Ogulin pozitivno će utjecati na vaše djete jer će prednosti uključivanja mališana u sportske aktivnosti biti nemjerljive, a očitovati će se kroz zdraviji način života, postizanje boljeg uspjeha u školi, veću fizičku spremnost i kondicija,manjak boravka za računalom itd. Ipak, kako bi djete počelo trenirati neki sport, roditelji ga moraju ohrabriti ,a sve ostalo briga je trenera u školi rukometa Ogulin.

Kroz školu rukometa Ogulin prošlo je više stotina mališana od koji neki danas brane sportske boje našeg grada diljem domovine i svijeta,a najpoznatije ime je Luka Cindrić.Škola rukometa poziva vas da dođete u Sportsku dvoranu Ogulin (Bolnička ulica 9) od ponedjeljka ,9.rujna u 18:00 sati i postanete dio ove sjajne sportske obitelji u našem gradu.Za sve dodatne informacije možete nazvati na broj mobitela 0911811046.

Pali pilu! Kurblaj,kurblaj.