Aktualno OG sada Ogulin

Novo ustrojstvo gradske uprave

kolegij 9 2019 ist

Nakon ljetne stanke, danas je ponovo  održana koordinacija gradskih čelnika sa ravnateljima i direktorima gradskih tvrtki i ustanova, te predstavnicima Područne vatrogasne zajednice i Javne vatrogasne postrojbe.

U uvodnoj riječi gradonačelnik Dalibor Domitrović  najavio je rebalans gradskog proračuna i sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati u ponedjeljak, te novo ustrojstvo i reorganizacija gradske uprave koja će uskoro početi. Napomenuo je i kako  su proračunski prihodi za 1,5 milijun kuna veći nego lani, te što nas sve očekuje prigodom ovogodišnje proslave Dana grada.

Predstavnici tvrtki su i ovog puta iznosili konkretne projekte na kojima se radi, pa smo mogli čuti da u Turističkoj zajednici pozorost posvećuju projektu Susret s rijekom, a u Pučkom otvorenom učilištu  uskoro će se pustiti u funkciju brojni prostori. Onda slijedi “napad” na kino dvoranu, koja bi trebala biti u funkciji za najviše godinu dana.

U Poduzetničkoj zoni, Radio Ogulinu, Javnoj vatrogasnoj psotrojni, Dječjem vrtiću Bistrac, Stambeno komunalnom gospodarstvu, Knjižnici i čitaonici, Sportskoj zajednici, te Zavičajnom muzeju,  odvijaju se njihove uobičajene aktivnosti, a najviše problema trenutno je  u Vodovodu i kanalizaciji. O  tome smo već pisali, a još konkretnije ćemo doznati u utorak, nakon zajedničke sjednice Skupštine i Nadzornog odbora ove tvrtke.

Posljednje objavljeno

Borut Pahor privržen cjelovitosti BiH, ništa ne zna o navodnom non paperu

OgPortal

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal