Sutra se trči Ogulin trail

U subotu, na sam rođendan našeg grada, u 8 sati i 30 minuta bit će otvoreno i šesto izdanje Ogulin Traila, a ujedno i 9. kolo Trail lige centrale Hrvatske. Pripreme za ovo sportsko događanje traju već mjesecima, a posljednjih 7 dana njihov intenzitet je dosegao vrhunac.

Trčat će se „Regoč” i kraća „Kosjenka“, a obje utrke trkače vode kroz čudesne ljepote Kleka i Stožca te dolinom rijeke Dobre. Treća utrka je “Tintilinić”, namijenjena djeci do 14 godina, u kojoj mogu trčati uz pratnju punoljetne osobe. Utrke će okupiti preko 405 trkača, a, iako su rokovi za prijave istekli, još uvijek postoji mogućnost da se baš vi okušate u ovom izdanju Traila.
Naime, prijaviti se možete i na sam dan utrke.

Organizatore veseli činjenica da Ogulin Trail iz godine u godinu sve više plijeni pažnju Ogulinaca. Neki od njih odvažuju se na sudjelovanje u utrci, dok će preostali uživati u cijeloj priči i bodriti trkače.

Za 9 sati zakazan je start 1. utrke “Regoč”, u 10 i 30 sati počinje “Kosjenka”, dok je početak “Tintilinića” zakazan za 13 sati i 30 minuta. Prve trkače u cilju na Kocima organizatori očekuju već oko podneva, oko 15 i 30 sati bit će upriličeno proglašnje ovogodišnjih pobjednika.

Napomenimo kako je Ogulin Trail “dog friendly” utrka, što znači da u njoj, uz trkače, mogu sudjelovati i njihovi četveronožni ljubimci.

Organizatori su, zahvaljujući brojnim spnozorima, za trkače, pobjednike, ali i publiku pripremili brojna iznenađenja. Jedno od njih je tombola s bogatim nagradnim fondom.
Vrijedna ekipa iz Društva za sportsku rekreaciju “Koci”, koja potpisuje organizaciju cijele ove priče, poziva sve Ogulince da dođu sutra na utrku i bodre trkače, ali i uživaju u zabavnom dijelu programa.

Facebook Comments