Aktualno OG sada Ogulin

Gobac i ekipa oduševili brojne Ogulince!

Dvorište Frankopanskog kaštela sinoć je izgledalo predivno! Odlična glazba, puno ljudi, miris lovačkih kotllića…sve je bilo u znaku proslave 519. rođendana grada Ogulina.

Koncert grupe Soundsource, koji su nastupili kao predgrupa, bio je pun pogodak, a veliko oduševljenje Ogulinaca izazvao je svojim nastupom neponovljivi Davor Gobac i njegov  Psihomodo pop. Dva sata svirke diglo je na noge publiku koja je uživala u njihovim brojnim hitovima.

Vrijedni lovci natjecali su se u pripremanju gulaša, a ribiči u pripremanju fiš papkriša. Njihov je trud ocjenjivala petoročlana komisija, u kojoj su bila dva kuhara, Ivica Magdić i Marinko Stipetić, dobitnici javnih priznanja Duško Gvozdić i Zvonko Trdić, te novinarka Dubravka Vuković:)

Najbolji fiš pripremili su Goran Glad i Darko Dujmić.

Prvo mjesto za najbolji gulaš osvojili su Igor Župan i Ivica Rendulić, drugi su Ivan i Vedran Salopek, a treći Branko Mateša i Robert Jardas. Oni će primiti vrijedne nagrade, lovačke puške, koje je osigurao grad Ogulin.

Podijeljeno je, kako doznajemo, 1450 zdjelica gulaša!

Proslava završava danas. Od 10 sati održava se tradicionalni turnir kuglačica Ženskog kuglačkog kluba Ogulin u kuglani Klek Ogulin, a od 17 zabavne sportske radionice „Igrajmo zaboravljene igre“ Društva za sportsku rekreaciju Ogulin na školskom igralištu OŠ Ivane Brlić Mažuranić.