Aktualno OG sada Ogulin

Stigao odgovor iz županije – saznali smo ono što nismo pitali, a nismo saznali ono što smo pitali!

“S obzirom da se župan Damir Jelić već drugu godinu nije odazvao pozivu na proslavu Dana grada Ogulina i blagdana Uzvišenja Sv. križa, molimo vas da nam odgovorite koji je razlog tome? Također nas zanima zašto se kolegij župana, u posljednjih 15 mjeseci, ni jednom nije održao u Ogulinu?”

Tako su glasila pitanja koje smo poslali u Karlovačku županiju, u nadi da ćemo doznati razloge županova nedolaska u Ogulin na proslavu Dana grada.

Odgovor nam je iz ureda župana stigao drugi dan, a u njemu stoji:

” Temeljem Vašeg upita prosljeđujemo odgovor:

Župan vrlo rado ustupa mogućnost da njega tj. Županiju predstavljaju uglednici koji su iz lokalne sredine, a pogotovo ako su državni dužnosnici. Tako je bilo i u Ogulinu.

Ured župana je još 28. kolovoza odaslao e-mail SVIM gradovima i općinama da najave otvorene teme za sastanke. Grad Ogulin se do današnjeg dana o tome nije očitovao. Bez obzira na to Županija i dalje radi u interesu Ogulinki i Ogulinaca na projektima kao što su obrana od poplave grada Ogulina, projekti u školstvu i zdravstvu, turizmu, obnova prometnica, prijenosa državne imovine i drugi… S poštovanjem, Ured župana”.

Dakle, saznali smo ono što nismo pitali, a nismo saznali ono što smo pitali!