Aktualno Sport

Rukometašice igrale u Bjelovaru i Gospiću

U subotu su mlađe kadetkinje 2008 i mlađe ŽRK Ogulin igrale na turniru u Bjelovaru. Iako većina njih početnice, u kadetskom rukometu hrabro su se suprotstavile protivnicama. Pored njih tu su se još natjecale ekipa domaćina – Bjelovara, Koke, Darde, Osijeka i Garešnice.
Naše djevojčice izgubile su od RŠD Bjelovar sa 14:11, pobijedile su Osijek sa 16:11 te osvojile 2.mjesto u grupi. U utakmici za 3.mjesto igrale su protiv ekipe Koke iz Varaždina i izgubile su sa 17:5, a prvo mjesto Bjelovar je pobijedio Dardu sa 19:10.
Za mlađe kadetkinje Ogulina igrale su vratarka Nikolina Salopek, Sara Blašković 4, Lorena Mudrić 12, Tara Napijalo, Lea Blašković, Melani Mihaljević 1, Leona Blašković 4, Hana Kovačević 4 i Antonela Glogovski 4.
Ekipu su danas vodili treneri Dražen Cindrić i Vlatka Stipetić.

U subotu su igrale i najmlađe kadetkinje ŽRK Ogulin (god.2006.) i to u Gospiću gdje su odigrale dvije prijateljske utakmice sa svojim vršnjakinjama iz Gospića i Drenka Slunj. Obje utakmice su izgubile, i to od Gosipića sa 10:6, i od Drenka sa 13:7.
Za ekipu Ogulina danas igrale su: vratarke Kiara Salopek, Lorena Capan i Jana Bacanović, te Nika Belančić, Morena Mudrić, Tamara Blašković 1, Lana Magdić 4, Iva Čajić 7, Matea Bokulić, Iva Bacanović, Ema Kolić1, Nika Delić, Melani Pleše i Melani Mihaljević.
Treneri Ana Vranić i Dražen Cindrić. (I.L.)