Aktualno OG sada Ogulin

Prijavite se na Trening javnog nastupa

Uskoro u Pučkom otvorenom učilištu započinje obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja. U sklopu obilježavanja bit će upriličen Trening javnog nastupa.
Komunikacija je važan aspekt i privatnog i poslovnog života. Stoga je cilj ove edukacije ojačati komunikacijske kompetencije polaznika i time pridonijeti njihovoj poslovnoj učinkovitosti jer – komunikacija je ono što pokreće.

“Prijavite se na Trening javnog nastupa i progovorite sa stilom, povećajte kvalitetu komunikacije, poboljšajte prezentacijske vještine, osvijestite komunikacijske situacije u kojima se svakodnevno nalazite; budite uvjerljivi i naučite izražavati svoje stavove.” – poručuje Blanka Poljak, ravnateljica ogulinskog Pučkog učilišta.

Trening javnog nastupa održat će se u utorak, 1. listopada, u vremenu od 14:00 do 20:00 sati u konferencijskoj dvorani učilišta.

Predavač će biti Kristijan Sedak. Tijekom edukacije bit će obrađene slijedeće teme: prezentacijske vještine, neverbalna komunikacija, umijeće argumentiranja, asertivna komunikacija, aktivno slušanje, poslovna komunikacija, kako prepoznati lažljivca. Prema riječima Blanke Poljak, edukacija je besplatna za sve polaznike.

Zbog velike zainteresiranosti broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete putem elektronske adrese [email protected] ili radnim danom, od 07:00 do 15:00 sati, putem telefona na broj 047 522 257.