Aktualno Sport

Rukometaši igrali pripremne utakmice

Prijateljska utakmica:
DUBOVAC GAZA – OGULIN 38:36

Rukometaši Ogulina odigrali su u petak, 20.rujna 2019. prijateljsku utakmicu u Karlovcu protiv drugoligaša Dubovac Gaza. Seniorska ekipa u Karlovac je otputovala bez tri standardna prvotimca (Puškarić, Poljak, Gaši) te su znatno oslabljeni umalo došli do pobjede. Izgubili su utakmicu 38:36, ali borbenosti i žele nije manjkalo. U vrlo dinamičnoj i brzoj utakmici s mnoštvo grubih prkršaja protivnika naši rukometaši parirali su ekipi kojan je lani završila kao četvrta u drugoj ligi. Upravo ovakav pristup naših seniora i u krnjem sastavu jamac je dobre igre u prvenstvu koje započinje za dva tjedna.Naši rukometaši u naredna dva tjedna kompletirat će se i dodatno pripremiti za prvo kolo koje će igrati protiv ekipe Karlovac 2. U utakmici protiv Dubovca istaknuli su se Luka Turković s osam golova, Antonio Drašković sa sedam te Josip Vučić s petnaestak obrana.

 

Mlađi kadeti:
OGULIN – ZADAR 20:8
GOSPIĆ – OGULIN 20:18

Mlađi kadeti RK Ogulin u Gospiću su u subotu, 21.rujna odigrali dvije pripremne utakmice pred početak prvenstva 1.lige za mlađe kadete. Protivnici su im bile ekipe Zadar i Gospić. U prvoj utakmici sa Zadrom naši rukometaši slavili su pobjedu rezultatom 20:8, a u drugoj protiv lanjskog sudionika završnice prvenstva Hrvatske, Gospića izgubili su svega dva pogotka razlike,18:20. Veseli borbenoost i ogroman napredak ove mlade ekipe koja će ove godine sve više kucati na vrata prve momčadi, a istovremeno se natjecati u najjačoj ligi njihova godišta (1.liga mlađih kadeta).
Igrali su: Vito Perković, Šimun Sabljak, Karlo Francetić, Filip Cipek, Mihael Vučić, Denis Stipetić, Andrej Brozović, Mateo Blašković i Karlo Blašković. (D.P.)