Aktualno OG sada Ogulin

Objavljen nacrt prijedloga gradskog proračuna za 2020. godinu

Na web stranici Grada Ogulina objavljen je, između ostalog, nacrt prijedloga gradskog proračuna za 2020. godinu i projekcija za 2021. i 2022. godinu. Ovih dana otvoreno je i javno internetsko savjetovanje, pa iz gradske uprave pozivaju svu zainteresiranu stručnu i širu javnost na dostavu prijedloga, mišljenja i primjedbi vezanih za nacrt prijedloga proračuna Grada Ogulina. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom prijedloga proračuna, te dobivanje stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Pisane primjedbe za sudjelovanje u savjetovanju dostavljaju se na e-mail adresu: [email protected] . Nakon provedenog postupka savjetovanja bit će sastavljeno izvješće koje će sadržavati prihvaćene i neprihvaćene primjedbe i prijedloge iz rasprave, a sve će potom biti objavljeno na službenoj internetskoj stranici Grada Ogulina.

Rok za podnošenje mišljenja, primjedbi i prijedloga traje do 15. studenog ove godine.

Nacrt prijedloga gradskog proračuna za slijedeću godinu, te ostale prijedloge nacrta programa, koji su trenutno u postupku javnog internetskog savjetovanja, možete pronaći na slijedećoj poveznici https://www.ogulin.hr/gradska-uprava/savjetovanja/ .

Konačnu riječ o gradskom proračunu dat će gradski vijećnici.