Aktualno OG sada Ogulin

Općina Plaški provodi niz projekata, načelnik Damjanović ne krije zadovoljstvo

Općina Plaški nedavno je proslavila Dan općine, a uoči proslave porazgovarali smo s načelnikom Perom Damjanovićem, koji se osvrnuo na aktualnu situaciju i provođenje projekata u ovoj općini.

“Plaški je sad veliko gradilište. Gradi se novi Vatrogasni dom, u tijeku je obnova fasade u osnovnoj školi, država obnavlja stanove, radi se na asfaltiranju nerazvrstanih cesta, a 25 žena dobilo je posao na javnim radovima”-kaže načelnik Damjanović, zaključivši da će ostvarenje proračuna biti oko 22 milijuna kuna.

Kako doznajemo,  tijekom slijedećeg mjeseca trebali bi biti okončani radovi u Domu kulture u Plaškom, koji će dobiti nove stolice i tepih.

Brojni mještani prepoznali su i turistički potencijal svog kraja, pa raste i broj apartmana na području Plaškog. Trenutno ih je ukupno 27, izgrađena su i 4 bazena, a svakim danom raste i broj turista koji uživaju u ljepotama netaknute prirode.

Između ostalog, ova općina može se podičiti slogom i međusobnim uvažavanjem mještana različite nacionalne i vjerske pripadnosti čega nedostaje u našem društvu, a na to je načelnik Damjanović  općine posebno ponosan.