Aktualno OG sada Ogulin

Slijedi opremanje prostora koji su prijeko potrebni za provođenje novih obrazovnih i kulturnih programa

Nakon obavljenog tehničkog pregleda dijela građevine Pučkog otvorenog učilišta Ogulin u srpnju 2019. godine,  izdana je Uporabna dozvola rekonstrukcija građevine javne i društvene namjene (kulturna ustanova) – Pučko otvoreno učilište Ogulin, Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš, Odsjek za prostorno uređenje i graditeljstvo,  kojom se dozvoljava uporaba dijela faze IV., V., VI., VII., VIII. i IX. na postojećoj građevnoj čestici. Izdavanjem uporabne dozvole slijedi opremanje prostora koji su prijeko potrebni za provođenje novih obrazovnih i kulturnih programa Učilišta. Do okončanja radova preostale su faze X. i XI. a završetak radova planiran je u 2020. godini.

Uvidom u dostupnu dokumentaciju ulaganje u projekt Rekonstrukcija objekta Pučkog otvorenog učilišta Ogulin u Ogulinu do kraja 2019. godine iznosit će 21,5 milijun kuna.

Do kraja Okvirnog sporazuma s tvrtkom Suhomont d.o.o. do završetka radova, a prema ugovornom troškovniku potrebno je još 4,5 milijuna kuna, rekla nam je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Blanka Poljak.