Aktualno Magazin Zabava

Strani mediji raspisali se o skandaloznoj razbijačici iz hrvatskog Supertalenta

The Sun u detalje analizira život i nastup najpoznatije ‘lomiteljice sisama’

Nastup Busty Heart iz Bostona iz američke savezne države Massachusetts u nedjeljnom ‘Supertalentu’ Nove TV bio je jedan od najšokantnijih koje je naša publika imala prilike vidjeti. Nema domaćeg medija koji se nije o njoj raspisao, nema osobe koja nije vidjela njen nastup, a sada o njoj piše i britanski The Sun.

Je li ovo dno svega? Gospođa od 58 godina grudima razbila lubenice, pa Volariću ponudila da je opipa; Maja ga nutkala: Šta si sve pipo, ne’š ti jedne sise…

Amerikanka Susan Sykes, prenosi Sun, izvela je performans sa svojim grudima no ipak je na kraju izbačena iz Supertalenta.

Ne sekiram se ja puno, kazala je Susan, i dalje sam jedina na svijetu koja može razbiti predmete sa svojim grudima.

– To moj talent čini jedinstvenim – prenosi Sun njenu izjavu.

Da je posebna shvatila je kad su je pozvali u američki show Supertalent.

– Na kraju sam eleminirana iz showa i cenzurirana na američkoj televiziji – dodala je.

Prekretnica je bilo njeno pojavljivanje u njemačkoj verziji Supertalenta u kojoj je završila među deset finalista.

– Ovaj uspjeh osigurao mi je mjesto u Paramount Pictures filmu sa Saschom Baronom Cohenom i Sir Ben Kingsleyjem pod nazivom ‘Diktator’.

Iako je njen nastup u Supertalentu bio u punoj snazi, žiri je ostavila doslovno bez teksta.

Ostao nadimak

Sun prenosi i kako je nesuđena zvijezda shvatila da ima velike grudi već sa 16 godina pa su je zbog svoje nesvakidašnje figure roditelji poslali u žensku školu Dana Hall u Wellesley Massachusetts gdje je dobila nadimak ‘prsata’.

Pišu i kako se više puta ozlijedila.

– Da, u japanskom talent showu kada sam razbila krovnu pločicu od jakog keramičkog materijala. Dva tjedna sam imala modrice na grudima. Također, na snimanju filma Diktator morala sam razbiti vrata sa svojim grudima – prenosi Sun izjavu neopterećene Busty.

Pišu i kako se ne obazire mnogo na negativne komentare. Ima skoro 60 godina i trenutno je skoncentrirana na ostatak msvog života.

– Pomogla sam u izgradnji dječjeg parka u svojoj zajednici i podupirem i veterane. Bila sam beskućnica a moj talent mi je osigurao jako zanimljiv život – prenosi Sun. (jutarnji.hr)