Aktualno Magazin Zabava

‘Suzana’ Mejaša i Vigora sada je novi hit

Zaista smo sretni’ Baš svi smo vjerovali u pjesmu i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja, rekao je Nikola Bosilj, član sastava Mejaši

Nova pjesma popularnih bendova već od prvog dana u radijskom eteru izaziva pažnju, a poslužit će kao izvrsna uvertira u njihove nove poslovne pothvate. Samo malo više od tjedan dana bilo je potrebno da Mejaši i grupa Vigor javno potvrde ono što su i pretpostavljali snimajući novu pjesmu.
Naime, sada i službeno imaju hit. Njihova pjesma ‘Suzana’ najveći je novi ulaz i skok ove godine na nacionalnoj hrvatskoj top listi. Također, niti jedna pjesma na top listi nije tako brzo rasla u ovoj godini. Uz to, pravi je zabavnjak.

– Kad vjeruješ u ono što radiš i kad čvrsto stojiš iza toga, onda uspjeh i dobri rezultati neće izostati. Zaista smo sretni što je ova pjesma pronašla put do radijskih urednika i srca publike. To je najveća nagrada i najveća satisfakcija svakom izvođaču – rekao je pjevač Vigora Mario Roth (37).
Njegov kolega Nikola Bosilj iz Mejaša dodaje kako je u današnje vrijeme pjesmu teško prezentirati publici i stvoriti priliku da je svi čuju.

– Mi smo u tome uspjeli. Kad smo snimali duet s Vigorom, znali smo da imamo odličnu stvar. Baš svi smo vjerovali u pjesmu i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Zahvalni smo medijima koji su prepoznali ovaj svježi spoj dva popularna benda i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje – mjesto u srcima naše zajedničke publike – istaknuo je Bosilj.
Naime, čim su Mejaši na društvenim mrežama otkrili ime nove pjesme, uslijedila su brojna pitanja obožavateljica kad će opjevati njihovo ime. Jer, za očekivati je da nakon ‘Zorice’ i ‘Ane’ nastave niz.

– Naša ‘Zorica’ nije uopće ljubomorna. Ne smeta joj što će i nas i publiku od sad u zoru buditi ‘Suzana’. Jako je samosvjesna i mlađoj nasljednici želi da ima barem upola klikova od nje – našalio se Edo Drakulić, pjevač benda Mejaši koji se, kao i grupa Vigor, mogu pohvaliti s više od deset milijuna YouTube pregleda na mnogim svojim pjesmama. A to su, kažu, koliko impresivne, toliko i obvezujuće brojke prema publici. (24sata.hr)