Aktualno OG sada Ogulin

U tijeku prijave komercijalnih sadržaja za Bajkoviti advent

U punom jeku su pripreme za ovogodišnje izdanje Bajkovitog adventa u Ogulinu. Tako je, između ostalog, Turistička zajednica Grada Ogulina objavila Javni poziv za obavljanje ugostiteljskih i komercijalnih djelatnosti na Bajkovitom adventu.

Predmet javnog poziva je izdavanje dozvole za korištenje lokacija i infrastrukture, bez naplate najma, za obavljanje ugostiteljskih i ostalih komercijalnih djelatnosti tijekom odvijanja manifestcije, koja počinje 1. prosinca ove i završava 07. siječnja slijedeće godine. Iskaz interesa i odabir za besplatno korištenje lokacije i infrastrukture se provodi podnošenjem putem pisane prijave, a temeljem uvjeta ovog Javnog poziva.

Prijave se, s naznakom Bajkoviti Advent u Ogulinu, dostavljaju osobno radnim danom od 8 do 16 sati u ured Turističke zajednice ili putem pošte na adresu ili poštom na adresu Kardinala A. Stepinca 1, Ogulin.
Prijave se mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu: [email protected] .
Rok za prijavu je 11. studeni, a odabir izlagača/ugostitelja za sudjelovanje na manifestaciji izvršit će se do 13. studenog. Više informacija o uvjetima ovog javnog poziva, kao i potrebnu prijavnicu možete pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Ogulina.